Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Šmakoun se zeleninou a štíhlými nudlemi po thajsku

Zpět
  • Autor: Martja
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

1 lžíce světlé sójové omáčky 1 lžíce rybí omáčky 1 lžíce ústřicové omáčky chilli paprička

Energetická hodnota celkem: 1595 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 1, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Nakrájejte mrkev na slabé proušky, šalotku a pórek na kolečka, řepíkatý celer na tenké půlměsíčky. Zelenina jde doplnit o papriku, chilli papričky,... Orestujte zeleninu (3 minuty) a hlívu ústřičnou na oleji (další 3 minuty), smíchejte ústřicovou, sojovou a rybí omáčku a směsí zalejte směs. Po 2 minutách přimíchejte na jemno nakrájený šmakoun a až bude zelenina al dente (tj. měkčí, ale stále křupavá), přimíchejte štíhlé nudle, které ve směsi ohřejte. Odstavte pánev a přidejte půlku chili papričky a vmíchejte ji. Na talíři ozdobte zbytkem chilli papričky.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři